2011. június 28., kedd

Brown, Dan: Az elveszett jelkép - Jelenlegi ára: 3 390 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Az elveszett jelképA könyv listaára: 3990 Ft. Leírás:
Világszerte nagy várakozás előzte meg Dan Brown újabb könyvét, mely A Da Vinci-kód (200616110) folytatásaként jelent meg idén szeptemberben - hat és fél milliós példányszánban. A történet egyetlen éjszaka leforgása alatt játszódik. A neves szimbólumkutatót, Robert Langdont az utolsó percben kérik fel egyik barátja nevében, hogy tartson előadást a Capitolium Nemzeti Szoborcsarnokában a főváros építészetének szimbolikájáról egy elit összejövetelen. Megérkezésekor azonban a Rotunda kellős közepén egy levágott kezet fedeznek fel, rajta különös jelképekkel. Langdon a gyűrűről egyértelműen barátja kezére ismer, a jelképeket ősi meghívóként értelmezi, mely az ezoterikus tudás titkához vezet, és ez a szó Washingtonban van elrejtve. Kiderül, hogy vendéglátóját, idősebb barátját és mentorát, Peter Solomont egy magát Malakhnak nevező férfi elrabolta, a meghívás csapda volt. Solomon nem csupán közismert filantróp és nagy tudású professzor, a Smithsonian Intézet titkára, de a skót rítus szerinti legmagasabb, 33. fokozatú szabadkőműves mester is. Malakh Solomon életéért cserébe azt kéri, Langdon fejtse meg számára az Elveszett Szó titkát, amelytől azt reméli, hogy általa emberfeletti átalakuláson eshet át. Hamarosan megkezdődik a macska-egér harc, a cselekmény Washington D. C. híres épületeiben és föld alatti termeiben, a nagyközönség elől elzárt múzeumaiban játszódik. Malakh végül elrabolja magát Langdont, sőt Solomon húgát, Katherine-t is, aki egy speciális mentális filozófia, a noetika kutatásával foglalkozik, és időközben Langdon oldalán beszáll a játszmába. Az ügybe belekeveredik a CIA is, hiszen a tét nem kevesebb, mint hogy a titkos szó képes megváltoztatni a világot. Malakh áldozataival nem bánik kesztyűs kézzel, ám indítékaira fény derül: ő nem más, mint Solomon halottnak vélt fia, aki világ életében úgy érezte, apja elrejt valamit előle. A három túszt végül a CIA szabadítja ki, szerencsétlen fogvatartójuk meghal, Langdon előtt Solomon feltárja a titkot: az Elveszett Szó nem szó, hanem egy jelkép. A washingtoni obeliszk tetején, a felkelő napban felragyogó felirat, Laus Deo - dicsőség Istennek, végre reményt gyújt a kétkedő, hitetlen Langdon szívében is, hogy van egy magasabb erő, amely minden emberben benne lakozik, és képes valóban megváltoztatni a világot. Ez az ősi titok még csak nem is titok, hiszen minden szent könyvben megtalálható. Az előzményéhez képest némileg misztikusabb, kevésbé pörgős regény a szabadkőműves szimbolika és az ezoterikus témák iránt érdeklődők figyelmére számíthat. ISBN: 978-963-689-331-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 390 Ft

Az aukció vége: 2011-06-30 04:41
. Brown, Dan: Az elveszett jelkép - Jelenlegi ára: 3 390 Ft

Fontos