2011. július 29., péntek

Friedrich Klára: Kőbe vésték, fába rótták.. - Jelenlegi ára: 2 830 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Kőbe vésték, fába rótták... A könyv listaára: 3000 Ft. Leírás:
A szerzőpáros a rovásírás elterjesztésének legelkötelezettebb hívei közé tartozik. Könyvükben a Magyar Demokratában megjelent, illetve eddig napvilágot nem látott írásaikat adják közre. Friedrich Klára vegyes tartalmú írásai a rovásírás hivatalos és nem hivatalos kutatásának anomáliáit, alkalmazásának lehetőségét (így pl. a diszlexiában), illetve a magyar őstörténet sajátos interpretációit kínálják egyes régészeti leletek kapcsán. Szakács Gábor több interjúját adja közre, melyekben olyan kutatók, egyházi személyiségek szólalnak meg, akik radikális nézeteik miatt váltották ki a média vagy feletteseik rosszallását, avagy szorosabban kötődnek a magyar kulturális örökséghez. Badiny Jós Ferenc, Bulányi Béla, a pálos Vince atya pl. az egyházon belül képviselnek más-más szempontból alternatív álláspontot, de megszólal Andrássy Kurta János Pilis-kutató, Aradi Éva India-kutató, Bárdi László sinológus, Erdős László nyugalmazott honvéd ezredes vagy Kabay Lizett néprajzkutató. Szakács Gábor hírt ad ezenfelül különféle eseményekről, amelyek a magyar múlt kutatásával függenek össze. A fekete-fehér fotókkal, reprodukciókkal illusztrált kötet főként azoknak az érdeklődésére számíthat, akik osztják a szerzőpáros hun-magyar eredetmítoszba vetett hitét, Nyugat-, illetve egyházellenes álláspontját. ISBN: 963-460-622-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 830 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 20:09
. Friedrich Klára: Kőbe vésték, fába rótták.. - Jelenlegi ára: 2 830 Ft

Fontos